Георги МарковФейсбук НОВИНИ, КОИТО НЯМА ДА ЧУЕТЕ ПО НОВА И БТВ1.

...
Георги МарковФейсбук НОВИНИ, КОИТО НЯМА ДА ЧУЕТЕ ПО НОВА И БТВ1.
Коментари Харесай

Георрги Марков: В България победи Бойко, управлява ни Химикът на Сорос

Георги Марков

Facebook

 

НОВИНИ, КОИТО НЯМА ДА ЧУЕТЕ Пожарна охрана Народоосвободителна въстаническа армия И БТВ


1. Дъблин е в пламъци! Мигрант закла с нож малолетни деца. Ангелче - момиченце на 5 години, е с заплаха за живота. Народът излезе на улицата, потроши града и подпали хотели с мигранти.


2. Илон Мъск ще излезе прав тези дни с поста си в Х / “Туитър ”/, че Западна Европа е пред революция, откакто загуби християнския си образ, поради “Елате, ще се оправим ". Те пристигнаха и още идват, а справяне няма.


3. Има ли СМИСЪЛ ОТ ИЗБОРИ. В България победи Бойко, ръководи ни Химикът на Сорос. В Испания победи Народната партия, а министър председател стана социалистът Педро Санчес, като получи против прошка поддръжка на Каталунските сепаратисти. И той другар на Сорос. В Полша победи Качински, а изгубилият Туск желае да е Премиер. И той непосредствен на Сорос, ултра либерал. В Холандия победи Вилдерс - желаят да му попречат да стане министър председател. Ама 450 000 мигранти нямат заслон и май различен не желае да се хване да ръководи.


4. Новият аржентински президент ХАВИЕР Милей предложения Виктор Орбан на церемонията по коронясването на 10 декември и той одобри поканата му.


P. S.: Според “Le Figaro ”, съветският стопански колапс, желан от Запада със глобите, не се състоя, а Украйна е пред погром. Според “БИЛД ”, Съединени американски щати и Германия натискат Зеленски за договаряния.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР